Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sommigen lijken wel alleen maar bezig met soort van afscheidstournee'

Laatste update:

"De trainer kan het honderd keer zeggen, wij moeten het uitvoeren en geven niet thuis", vertelt Vorm in het Algemeen Dagblad. FC Utrecht verloor zondag met 3-1 van Excelsior en lijkt de play-offs te kunnen vergeten. "Dit heeft puur met een gebrek aan instelling te maken", aldus de doelman.

"Sommige spelers lijken wel alleen maar bezig met een soort van afscheidstournee", oordeelt Schut. "We hebben misschien wel te veel goede voetballers, want ze hebben niet de mentaliteit om er te staan als het moet. Het is een terugkerend probleem. Iedereen weet donders goed voor welke beloning je speelt, maar als je dan zo ondermaats presteert, schaam ik me kapot. Zes, zeven spelers gaven vandaag (zondag, red.) niet thuis. Dit is een grote malaise, misschien moeten andere spelers het dan maar gaan doen."

FC Utrecht moet voor een andere trainer kiezen

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
3
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties