Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sommigen voeren hun taken niet goed uit, het is constructieve kritiek'

Laatste update:

"Ik denk alleen dat sommige individuen hun taken niet goed uitvoerden. Ik denk dat je moet blijven leren. Ploegen passen zich aan ons aan. Ik denk dat we tactisch goed stonden tegen Italië", zo wordt de goalie van Chelsea geciteerd door de Belgische media. Spijt van zijn uitspraken heeft Courtois niet: "Neen. Alles wat gezegd werd, was constructieve kritiek."

"Alles wat er is gezegd, was constructieve kritiek. Misschien werden mijn woorden fout geïnterpreteerd. Tactisch stond het goed, maar soms voert iemand zijn taken niet goed uit en kom je in de problemen. Maar intern is er over gepraat", besluit Courtois, die tegen Ierland in de basis begint.

Bondscoach Marc Wilmots wilde op de persconferentie de opstelling niet prijsgeven, maar zei wel dat Courtois zal starten. "Ik verwacht een reactie van de groep. Ik denk dat ze geprikkeld zijn (…) Met een gebrek aan grinta bedoelde ik niet dat de mentaliteit tegen Italië niet goed zat. Daarmee doelde ik op het maken van fouten op de laatste dertig meter van het veld", aldus de keuzeheer.

-
Wat verwacht jij van België - Ierland?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
11
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties