Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sony is gedoe rond FIFA zat en haakt af als geldschieter'

Laatste update:

Sony, naar verluidt goed voor circa 28 miljoen euro per jaar, heeft een contract met de FIFA tot en met december 2014. Naar verluidt zou het bedrijf bezorgd zijn over het veelbesproken rapport van Michael Garcia. In het rapport komen misstanden bij de FIFA aan het licht, al was er onvoldoende bewijs om de WK's van 2018 en 2022 opnieuw toe te wijzen.

In een eerder stadium liet ook een andere grote sponsor, Emirates Airlines, weten niet langer in zee te gaan met de FIFA. De bond maakt zich vermoedelijk geen grote zorgen, want andere bedrijven (Samsung en Qatar Airways) zouden bereid zijn het gat op te vullen. De vier andere grote sponsoren van de FIFA, te weten Coca-Cola, adidas, Visa en Hyundai, zijn nog niet van plan om te stoppen. Coca-Cola heeft wel flinke kritiek geuit op de gang van zaken bij de FIFA.

Er moet een frisse wind door de FIFA gaan waaien: Joseph Blatter moet weg

Meer nieuws

Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
0
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
1
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
8
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
22
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties