Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Southampton blijft Chelsea volgen door wereldgoal Pellè

Laatste update:

Chelsea - Aston Villa 3-0
Diego Costa is volgens Mourinho niet helemaal fit, maar de spits begon tegen Aston Villa toch weer in de basis en was ook weer belangrijk voor zijn ploeg. De score werd nog geopend door een andere in Brazilië geboren speler: Willian werd vrijgespeeld door Branislav Ivanovic en schoot op doel, maar zag zijn inzet gekeerd worden door Brad Guzan. Willian kwam vervolgens weer aan de bal en bediende landgenoot Oscar, die al in de zevende minuut de 1-0 binnen schoof. Willian was goed op dreef in de openingsfase en was ook betrokken bij de tweede kans, maar schoot nu in het zijnet. Cesc Fàbregas en Diego Costa zorgden ook nog voor gevaar, maar Villa bleef in leven en herinnerde Chelsea er met kansen voor Aly Cissokho en Fabian Delph aan dat zij nog in de wedstrijd zat.

Kort na de onderbreking zorgde Gabriel Agbonlahor nog voor Villa-gevaar, maar hij scoorde niet en zag Diego Costa er een klein kwartier na de thee 2-0 van maken: na goed voorbereidend werk van Eden Hazard en Willian kwam de bal bij César Azpilicueta, die Diego Costa in staat stelde om de marge te verdubbelen. De spits werd hiermee de eerste Chelsea-speler die scoorde in zijn eerste drie thuiswedstrijden sinds Adrian Mutu in 2003 en staat in totaal al op acht competitiedoelpunten. Chelsea zat met de 2-0 op rozen en Oscar maakte er bijna 3-0 van, maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald door Cissokho. Die kon niet voorkomen dat Willian tien minuten voor tijd uit een rebound alsnog voor de beslissing zorgde.

Southampton - Queens Park Rangers 2-1
Southampton won met 2-1 van Queens Park Rangers en heeft nog altijd maar drie punten minder dan Chelsea. De zege van de ploeg van Koeman was zeker verdiend, maar Southampton verzuimde in de eerste helft nog om tot scoren te komen. Tadic kwam in de eerste helft het dichtst bij de openingstreffer, maar het schot van de Serviër spatte op de paal uiteen. Hiervoor hadden Victor Wanyama en Pellè ook al voor gevaar gezorgd en na de kans van Tadic kreeg Sadio Mané nog een goede mogelijkheid, maar ook hij slaagde er niet in om Robert Green te passeren. QPR had het lastig en kwam kort voor rust nog eens met de schrik vrij, toen een schot van Morgan Schneiderlin net naast ging. Southampton wist zichzelf dus niet te belonen voor een goede eerste helft.

Tien minuten in de tweede helft viel de verdiende openingstreffer voor de thuisploeg alsnog: Mané stuurde Ryan Bertrand met een briljant hakje het strafschopgebied in en de linksback schoot vanuit een toch nog lastige hoek raak. QPR gaf zich echter niet zomaar gewonnen en kwam al snel weer langszij via een schitterende goal van Charlie Austin, die een voorzet van Eduardo Vargas in de lucht controleerde en uit de draai in een keer raak schoot. Daardoor moest Pellè weer opstaan als redder van Southampton: Tadic kopte een voorzet van invaller Shane Long terug voor het doel, waar Pellè de bal controleerde en met een omhaal in het dak van het doel ramde. Omdat Steven Davis namens Southampton nog de lat raakte en ook Tadic kort voor raak uit een moeilijke hoek de dwarsligger vond, betekende de wondergoal van Pellè het slotakkoord.


Crystal Palace - Leicester City 2-0
Leicester City won vorige week nog van recordkampioen Manchester United, maar ging zaterdagmiddag onderuit bij Crystal Palace. Dat kwam omdat de defensie van the Foxes niet sterk genoeg was in de lucht. Scott Dann won zes minuten na rust na een hoekschop een kopduel en bracht de bal zo bij Fraizer Campbell, die van erg dichtbij de 1-0 binnen kon tikken. Kort hierna verdubbelde Crystal Palace ook meteen zijn voorsprong en ook nu weer kwam dat dankzij een gewonnen strijd in de lucht: ditmaal kopte Mile Jedinak de bal in een keer binnen, na een voorzet van Jason Puncheon uit weer een standaardsituatie. Leicester City probeerde hierna nog wel om iets terug te doen, maar vond de aansluitingstreffer die het duel weer spannend zou maken niet.

-
Had je verwacht dat Graziano Pellè het zo goed zou doen in Engeland?

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
6
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties