Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Southampton hoopt recordtransfer van Marokkaans international af te ronden

Laatste update:

Boufal maakte in januari 2015 de overstap van Angers naar Lille, waar hij een contract tot medio 2019 ondertekende. Hij maakte in zijn eerste half jaar meteen een goede indruk en ook in de afgelopen voetbaljaargang was hij een van de smaakmakers van de Ligue 1. Dat resulteerde in interesse van tal van clubs in de voorbije maanden.

Een formeel bod van Watford van 13,5 miljoen euro werd eerder deze maand afgewezen en Southampton kreeg ook al nul op het rekest. Lille nam geen genoegen met een bod van 16,5 miljoen euro van the Saints, die nu echter wel dicht bij de komst van de 22-jarige Marokkaans international zouden zijn.

Southampton wordt overigens ook vandaag nog gelinkt aan Sébastien Haller van FC Utrecht. De eventuele komst van de Fransman naar het St Mary's zou betekenen dat Jay Rodriguez groen licht krijgt om op huurbasis naar West Bromwich Albion te vertrekken.

Sofiane Boufal is een dergelijke transfersom waard

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
16
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties