Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Southampton maakt na Long opnieuw melding van miljoenenaankoop

Laatste update:

Gardos, een twaalfvoudig A-international, moet de defensie van Southampton van nieuwe impulsen gaan voorzien en is inmiddels de zevende zomerse versterking van the Saints. "Ik ben erg blij met Florin", claimt Koeman via de officiële kanalen van Southampton. "Het is een nog jonge voetballer die zich hier volop kan ontwikkelen en dat past bij de ambitie van Southampton. Na het vertrek van Dejan Lovren zijn we Florin gaan volgen."

"De grote namen kent iedereen wel, maar het is altijd lastiger om iemand te vinden die niet zo bekend is. De rapporten van de club over Gardos zijn zeer goed. Voor nu en voor de toekomst beschikken we over een zeer goede centrale verdediger." Gardos, die van Hongaarse afkomst is, speelde sinds 2010 voor Steaua Boekarest en treedt bij Southampton in de voetsporen van Graziano Pellè, Dusan Tadic, Saphir Taider, Fraser Forster, Ryan Bertrand en Long.

Een goede versterking voor Southampton

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
3
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties