Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Southampton trakteert Arsenal op zware nederlaag

Laatste update:

Maarten Stekelenburg, Jordy Clasie en Virgil van Dijk vormden de Nederlandse inbreng bij the Saints, maar het was een andere ex-Eredivisie-speler die in de eerste helft de hoofdrol voor zich opeiste. Cuco Martina, die voor het eerste in de basis mocht starten in een Premier League-duel, vestigde in de negentiende minuut de aandacht op zich met een pracht van een goal. De verdediger kreeg een afvallende bal voor zijn voeten en dacht geen moment na: vanaf een meter of 25 krulde hij de bal met de buitenkant van de voet fraai in de verre hoek.

De tegentreffer was extra zuur voor Arsenal, omdat het zelf even daarvoor een ideale gelegenheid op de 0-1 had laten liggen. Stekelenburg, die de laatste twee wedstrijden moest missen, maakte de poging van Nacho Monreal echter onschadelijk . Buiten die mogelijkheid was het in aanvallend opzicht pover wat de Londenaren lieten zien. Arsène Wenger mocht zelfs van geluk spreken dat Shane Long op slag van rust iets te hoog mikte. De Ier, die de geblesseerde Graziano Pellè verving, kon vrij op Petr Cech af, maar wipte de bal over het doel.

Het bleek niet meer dan uitstel van executie, want met de koppositie voor het oprapen gaf Arsenal simpelweg niet thuis. The Gunners gingen na rust iets te enthousiast op zoek naar de gelijkmaker en werden hard afgestraft. Southampton counterde zich via Sadio Mané en Long een weg naar het Londense doel, waar laatstgenoemde zich ontdeed van zijn directe tegenstander en vervolgens van dichtbij simpel de 2-0 binnen schoof.

Met het inbrengen van Alex Oxlade-Chamberlain probeerde Wenger nog iets te forceren, maar het bood geen soelaas. Twintig minuten voor tijd viel de beslissing. Ryan Betrand bezorgde de bal uit een hoekschop precies op maat in het vijfmetergebied, waar José Fonte hoog boven zijn tegenstanders uittorende en van dichtbij raak knikte. Arsenal zocht daarna tevergeefs naar een sprankje hoop, maar het mocht niet baten. In de slotfase werd de afstraffing zelfs nog groter: Long raakte in eerste instantie nog de paal, maar in blessuretijd tekende hij voor de 4-0.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
83
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties