Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Southampton vreest na Koeman ook drie man uit selectie te verliezen

Laatste update:

Victor Wanyama, Shane Long en Graziano Pellè zouden ook alle drie op weg zijn naar de uitgang. Volgens The Sun kunnen Wanyama en Long samen verkassen naar Tottenham Hotspur, de nummer drie van het afgelopen seizoen in Engeland. Coach Mauricio Pochettino werkte één seizoen samen met Wanyama bij Southampton en weet dat de Keniaanse middenvelder graag een nieuwe uitdaging aan wil gaan.

Southampton hield hem vorig jaar zomer nog aan zijn contract, maar kan Wanyama waarschijnlijk niet nog een seizoen tegenhouden. Long werkte nog niet met Pochettino samen, maar liet onder Koeman wel zien zijn bijdrage te kunnen leveren: afgelopen seizoen scoorde hij tienmaal. Zijn contract loopt nog tot 2018, terwijl Wanyama slechts tot volgend jaar zomer vastligt in St Mary's.

Waar Pellè verder zou gaan is niet bekend. De Italiaanse spits eindigde in zijn beide seizoenen bij the Saints in de dubbele cijfers: hij maakte eerst twaalf goals en afgelopen seizoen elf. De ex-Feyenoorder ligt nog tot volgend jaar zomer vast en als Southampton nog iets aan hem wil verdienen, zal het akkoord moeten gaan met een transfer in de komende maanden.

Overigens bericht The Sun ook dat Jordy Clasie weg kan gaan bij zijn club, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Hoewel de Nederlandse middenvelder een aankoop was van Koeman, investeerde de club flink in zijn komst en heeft Clasie nog een langlopend contract. Clasie deed afgelopen seizoen 22 keer mee in de Premier League en niets wijst er vooralsnog op dat Southampton van hem af wil. Datzelfde geldt voor Sadio Mané.

Wiens vertrek zou het moeilijkst op te vangen zijn voor Southampton?

Meer nieuws

Analisten ESPN zeggen volmondig 'ja': 'Hij kan zeker naar Ajax of Feyenoord'
2
Luuk de Jong kopt PSV met prachtgoal naar nog nooit vertoond Eredivisie-record
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
17
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties