Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Southgate springt in de bres voor Maguire: 'Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt'

Laatste update:

Na afloop stond Southgate de pers te woord, waar hij gevraagd werd over de reserverol van zijn pupil. "Ik heb nog nooit meegemaakt dat een speler zo behandeld wordt als hij", steekt de geïrriteerde keuzeheer van wal. De Schotse fans joelden toen de dertigjarige mandekker het veld betrad. "Hen neem ik het niet kwalijk, het is gewoon een gevolg van hoe belachelijk er over een langdurige periode met hem wordt omgegaan."

Southgate legt de schuld bij andere partijen. "Niet de Schotse fans, maar onze eigen commentatoren, analisten: zij hebben iets gecreëerd wat veel verder gaat dan alles wat ik ooit gezien heb", klinkt hij vol ongeloof. "Maguire is een absolute steunpilaar geweest voor ons in het meest succesvolle Engelse nationale team in de afgelopen paar decennia. Hij speelde een cruciale rol in dat succes."

De 59-voudig international kan op niets dan lof rekenen van zijn coach. Zelfs na het verliezen van zijn basisplek in het elftal van Erik ten Hag kon Maguire veelal rekenen op een basisplek bij het nationale team. "Dat hij er ondanks alle kritiek toch gewoon weer staat vanavond, zoals hij altijd doet, bewijst zijn ongelofelijke karakter. Elke keer als hij het veld opstapt toont hij immense veerkracht en zijn durf. Hij is een geweldige speler en we zijn allemaal blij met hem", besluit Southgate.

Vriendschappelijk
Schotland
1 - 3
Engeland

Meer nieuws

De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
24
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
0
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
0
Inter heeft Denzel Dumfries niet nodig om Frosinone te vermorzelen
1
Como keert na 21 jaar terug in Serie A; Jay Idzes naar play-offs met Venezia
9
FC Emmen en NAC Breda gaan de play-offs in; MVV vist achter het net
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties