Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sow schiet Fenerbahçe naar zege in derby; boze Emenike loopt weg

Laatste update:

Emmanuel Emenike miste na negentien minuten een levensgrote kans door oog in oog met Tolga Zengin over te schieten. De fans waren al niet zo tevreden over de prestaties van de Nigeriaan en begonnen hem na zijn misser bij ieder balcontact uit te fluiten. Emenike dreigde van het veld te lopen, maar de supporters hielden niet op en daarop trok de spits zijn tenue uit en stormde de grasmat af. De technische staf van de thuisclub overtuigde Emenike om zich niets van de fluitconcerten aan te trekken en om gewoon door te voetballen. Na dit bizarre tafereel liepen de gemoederen overigens nog verder op in het Sükrü Saraçoglu Stadion.

Emre Belözoglu kreeg het bijvoorbeeld aan de stok met trainer Slaven Bilic. Fenerbahçe had overigens nog met een voorsprong de rust in kunnen gaan, maar Mehmet Topal stuitte na een pass van nota bene Emenike op Tolga. De keeper blesseerde zich overigens bij die redding en moest zich laten vervangen door Günay Güvenc. In de tweede helft voerde Fenerbahçe ook wissels door, want Diego Ribas en Pierre Webó losten de onzichtbare Dirk Kuyt en gebroken Emenike af. De eerste mogelijkheid in het tweede bedrijf was voor Besiktas, maar verdediger Caner Erkin werkte een gevaarlijke voorzet van Demba Ba weg.

Het spel golfde op en neer en Fenerbahçe werd twintig minuten voor tijd voor het eerst weer dreigend. Webó schoot op de voeten van Günay en Alper Potuk plaatste de bal tien minuten voor tijd van een meter over twintig net naast de kruising. De ruimtes op het veld werden gedurende de wedstrijd groter en groter en Besiktas leek daar in de laatste tien minuten van te profiteren. Ba stuitte echter op Günay, invaller Oguzhan Özyakup werkte de rebound over en Olcay Sahan had het vizier bij een volley niet op scherp staan. Er viel toch nog een goal in Kadiköy: Sow hamerde de bal in de korte hoek.

-
Een terechte zege voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
16
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties