Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaan deelt details over 'juridisch gevecht': 'Alles is geoorloofd'

Laatste update:

Spaan, die veel contact heeft gehad met de familie vanwege onder meer zijn boek Nouri, geeft aan dat er bijvoorbeeld wordt getwist over de potentie van Nouri. "Het was mooi van Donny (van de Beek, red.) dat hij, nog steeds bij Ajax in dienst, in De Wereld Draait Door (afgelopen donderdag, red.) zei dat Appie volgens hem het eerste zou hebben gehaald", begint de journalist.

Bekijk de schitterende compilatie van Appie Nouri #StayStrongAppie

"Ajax heeft namelijk eerder bij de familie gemeld dat de club dat betwijfelde. In een juridisch gevecht is alles geoorloofd", aldus Spaan, die benadrukt dat een werkgever, in dit geval Ajax, in het beginsel aansprakelijk is voor de schade als hij of zij zich niet aan de zorgplicht voldoet. Daarnaast wil Spaan aangeven dat er nooit een specifiek bedrag is geëist door de familie van Nouri.

"Na de uitzending van DWDD denken sommige mensen dat Khalid Kasem de advocaat van de familie Nouri is. En wordt alom met bedragen gesmeten, wat voor de familie niet prettig is. De man die onderhandelt, is de door Eberhard van der Laan (voormalig burgemeester van Amsterdam, red.) bij de Nouri's aanbevolen letselschadeadvocaat John Beer. De laatste heeft in die onderhandelingen nog nooit een bedrag genoemd", claimt Spaan.

De Telegraaf meldde maandag dat Ajax het contract van Nouri formeel heeft opgezegd. Het contract liep op 1 juli af, waardoor de club de familie deze week een opzeggingsbrief heeft toegezonden. Ajax heeft het salaris van Nouri sinds het ongeval altijd doorbetaald en zal dat blijven doen tot 1 juli, zo klinkt het. Door zijn contract nu niet te verlengen, zou een fiscaal gunstigere regeling kunnen worden getroffen. De krant benadrukt wel dat Ajax in gesprek blijft met de familie om een oplossing te vinden voor het geschil.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties