Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaans toptalent noemt 4 andere redenen dan geld om voor Saudi-Arabië te kiezen

Laatste update:

"Ik ben niet naar Saudi-Arabië voor het geld gegaan", zegt Veiga tegenover het Spaanse radiostation El Larguero. "Ik ben erg trots op de stap die ik heb gezet. Van alle opties die ik had was dit de beste optie waar ik mezelf kon ontwikkelen en volwassen kan worden."

De middenvelder noemt vervolgens nog drie redenen waarom hij voor Al-Ahli gekozen heeft. "Ik kan hier beter worden onder een jonge trainer (de 35-jarige Matthias Jaissle, red.) en spelen in een elftal vol met sterren. Daarnaast is de Saudische Pro League groeiende."

Veiga speelde voor zijn transfer naar Al-Ahli 56 wedstrijden in het eerste van Celta de Vigo. Daarin was de Spanjaard goed voor 11 doelpunten en 4 assists. Veiga maakte zijn debuut voor de nationale ploeg nog niet, maar speelde al wel 9 jeugdinterlands voor Jong Spanje.

Namens Al-Ahli staat de teller op zeven officiële duels, waarin hij één assist afleverde. Veiga vergezelt bij de Saudische topclub onder meer Riyad Mahrez, Franck Kessié, Roberto Firmino en Édouard Mendy, die afgelopen zomer ook al naar de Golfstaat verkasten.

Toni Kroos
Al-Ahli troefde met de komst van Veiga onder meer Napoli, Arsenal en Chelsea af en schotelde Veiga naar verluidt een zeer lucratief contract voor. Dat laatste leek ook Toni Kroos te denken. Hij meldde zich onder Fabrizio Romano's post op Instagram om zijn zegje te doen.

"Genânt", zo omschreef Kroos de transfer in één woord. De Duitser kon op gemengde sentimenten rekenen in de reacties. Vooral vanuit Arabische hoek kreeg Kroos veel kritiek, waarna hij besloot zijn opmerking te verwijderen. Veiga zelf heeft nu dus pas voor het eerst op de beweegredenen achter zijn keuze voor Al-Ahli gereageerd.

Meer nieuws

'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
2
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
24
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
4
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
5
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
60
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties