Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse clubs nog altijd niet eens over verdeling 600 miljoen euro

Laatste update:

Het akkoord van Real en Barcelona wordt gesteund door nog eens elf clubs. Dat laat zeven clubs over die het er niet mee eens zijn of de knoop nog niet doorgehakt hebben. Villarreal, Sevilla, Athletic Bilbao, Espanyol, Real Zaragoza en Real Sociedad zijn tegen het voortzetten van de huidige verdeling, terwijl Málaga nog geen kant gekozen heeft. Woensdag werd er volgens Reuters opnieuw gesproken over de mogelijkheden, maar een akkoord werd er niet bereikt.

Sevilla-voorzitter José Maria Del Nido vindt dat er een evenwichtiger verdeling moet komen, vergelijkbaar aan die in de Premier League. Daarmee zou het verschil tussen de rijke en de minder rijke clubs veel meer vertroebelen, zo stelt de preses. "In het huidige verdelingssysteem is het voor iedere andere club dan Real of Barcelona onmogelijk om de Primera División te winnen", zegt hij.

"Ik zou niet weten hoe één van ons (voorzitters van de clubs die tegen zijn, red.) aan onze fans kan rechtvaardigen dat we niet meedoen om een plaats die hoger ligt dan plek vijf." De huidige verdeling kan ervoor zorgen dat het gat tussen de twee grootmachten en de overigen teams alleen maar groter wordt. Vorig seizoen werd al pijnlijk duidelijk hoe enorm het verschil is. Barcelona won de competitie met 99 punten, Real werd tweede met 96 punten. Valencia kwam ruim daarachter met niet meer dan 74 punten als totaalsom.

Barcelona en Real Madrid kunnen het niet maken om de helft van het geld te incasseren

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties