Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse kranten: 'Dit Barcelona kan Frenkie de Jong niet bijbenen'

Laatste update:

Sport deelt Frenkie de Jong een zeven als beoordeling uit en omschrijft het optreden van de middenvelder in één woord: 'veelbetekenend'. "Zijn capaciteit om ruimtes voor zijn rekening te nemen én het nemen van juiste beslissingen op moeilijke momenten zijn opmerkelijk", zo concludeert de meest verkochte sportkrant van Catalonië. "Het elftal van Valverde trok zich op aan de manier waarop De Jong het spel verdeelde en zich beschikbaar stelde om onder de initiële druk van Sevilla uit te komen."

Mundo Deportivo geeft nooit cijfers en merkte op dat Frenkie de Jong het verbindingsstuk was tussen de defensie en de aanval. "Tot het moment dat de baas van het middenveld zijn entree maakte", verwees de sportkrant naar de invalbeurt van Sergio Busquets in de 65e minuut, als vervanger van Arthur Melo." AS constateerde dat Frenkie de Jong het aanvankelijk moeilijk had. "Hij begon als defensieve middenvelder, zocht naar de bal, maar de inactiviteit van zijn teamgenoten leidde niet tot oplossingen."

"Frenkie kon de bal niet kwijt omdat Sevilla hoog druk zette en daarom moest hij zijn eigen boontjes doppen. Met onmogelijke passeeracties, inclusief pirouettes. Toen Busquets op het veld stond, veranderde hij van positie en speelde de Nederlander meer op zijn natuurlijkere positie." Marca voegt het woord 'wanhopig' toe aan het optreden van Frenkie de Jong tegen de Zuid-Spanjaarden. "Hij heeft het moeilijk als hij aan de bal is en zijn teamgenoten zich niet beschikbaar (kunnen stellen). Hij wil sneller spelen, maar dit Barcelona van Valverde kan De Jong niet bijbenen", stelt de meest verkochte sportkrant van Spanje.

El Desmarque deelt Frenkie de Jong een zeven uit. "Een valse Busquets. Met Arturo Vidal op het veld stond de Nederlander op de positie van Busquets en dat deed hij met verve. Het was weliswaar niet zijn beste wedstrijd, maar hij was zeer belangrijk op de momenten dat de bal moest worden veroverd en de aanval opnieuw moest worden opgebouwd."

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
12
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties