Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse kranten zien compleet feest: 'Van het Barça van Messi naar zijn Barça'

Laatste update:

De Nederlanders bij Barcelona namen een belangrijke rol op zich bij de klinkende zege op de Basken. Zo scoorden Luuk de Jong en Memphis Depay kort na hun respectievelijke invalbeurten op aangeven van Ousmane Dembélé, terwijl Frenkie de Jong bij de 2-0 de assist op de Franse aanvaller achter zijn naam kreeg. Hoewel er in de Spaanse media eveneens lovende woorden gesproken worden over het Nederlandse trio, gaat de meest lof uit naar Pedri. Xavi vergeleek de spelmaker direct na afloop met Iniesta en noemde hem 'qua talent de beste speler ter wereld'.

Meer: ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

Onder meer Marca sluit zich volledig aan bij de lofzang van de oefenmeester. "Hij maakte een compleet feest van de wedstrijd: hij zette de lijnen uit, zocht naar ruimtes, bepaalde het spel, bewoog zonder de bal, dribbelde... Maar zijn geweldige prestatie stond niet op zichzelf. Zijn niveau in elke wedstrijd is spectaculair. Xavi heeft zijn parel gevonden en Pedri is in deze opmars niet meer af te stoppen", zo schrijft de Madrileense sportkrant, die zich overigens ook kort uitlaat over de Nederlanders. "De invallers geven de doorslag. Ousmane Dembélé, Luuk de Jong en Memphis Depay scoorden alle drie nadat ze in het veld kwamen."

Sport gaat nog een stap verder en schrijft dat Pedri de rol van Messi heeft overgenomen. "Del Barça de Messi al Barça de Pedri. Barcelona speelt op het tempo dat Pedri aangeeft. Het team dat eerst van Messi was, is nu in handen van een negentienjarige magiër. Er verandert iets bij Barça. Dat zie je terug in de drukte van het Camp Nou. Het barcelonismo leeft. Dankzij de terugkeer van belangrijke voetballers en de nieuwe aanwinsten begint Barça een vlucht te nemen."

Een 'fiesta completa', zo noemt Mundo Deportivo de wedstrijd van Barcelona. "Onder leiding van Pedri werd de snelheid opgevoerd om Athletic te verslaan met doelpunten van Pierre-Emerick Aubameyang, Dembélé, Luuk de Jong en Memphis. Al had Barcelona het lang lastig doordat Gerard Piqué zijn handen vol had aan Iñaki Williams. Pas na de 2-0 van Dembélé was men er gerust op in Camp Nou. Memphis en Luuk de Jong plaatsten vervolgens ieder een kers op de taart." Tegelijkertijd schrijft AS over de euforie in de Catalaanse hoofdstad en de hervonden spelvreugde.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
3
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
132

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties