Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse media hebben vernietigend oordeel klaar over optreden van Lahoz

Laatste update:

"De Lahoz show", kopt Marca. "Het keerpunt in de wedstrijd kwam na 73 minuten, toen Espanyol een onbegrijpelijke penalty toegewezen kreeg. Alonso raakte Joselu amper aan, maar dat was genoeg voor de ex-aanvaller van Real Madrid om te vallen. Lahoz wees direct naar de stip en werd door de VAR niet gecorrigeerd. Joselu stond weer op, nadat hij momenten daarvoor met ogenschijnlijk veel pijn over de grond rolde." De spits wist de strafschop vervolgens te benutten, waardoor Barcelona duur puntenverlies leed in de strijd om het kampioenschap in LaLiga.

Na de gelijkmaker verloor Lahoz de controle over de wedstrijd, zo concludeert Marca. "De wedstrijd werd chaotisch toen Jordi Alba twee snelle gele kaarten kreeg." Twee minuten na de rode kaart voor de linksback kreeg ook Espanyol-aanvaller Vinícius Souza zijn tweede gele kaart wegens een overtreding. Teamgenoot Cabrera leek een minuut later hetzelfde te overkomen, toen hij de liggende Robert Lewandowski tegen het hoofd trapte. Na bestudering van de beelden besloot Lahoz de rode kaart echter in te trekken.

Ook El Mundo Deportivo heeft een vernietigend oordeel klaar over de arbiter uit Valencia. "Zestien gele kaarten en twee rode in een wedstrijd met maar 26 overtredingen, dat is niet te begrijpen. In een derby die op de kantoren heter was dan op het veld maakte Mateu Lahoz iedereen gek", verwijst de krant naar Lewandowski, die kon spelen vanwege het in beroep gaan tegen zijn rode kaart in november tegen Osasuna (1-2 winst).

De Pool kreeg in die wedstrijd twee keer geel, nadat hij zijn elleboog in de hals bij David García plantte en daardoor het veld moest verlaten. De clubtopscorer van Barcelona maakte tijdens zijn tocht naar de kleedkamer tot twee keer toe een 'snuifgebaar' richting de arbiter en zijn assistenten, wat hem een schorsing van drie wedstrijden opleverde. De spits ging echter in beroep, waardoor hij zaterdag 'gewoon' in de basis begon, tot woede van Espanyol.

"Lahoz heeft van zichzelf een karakter gemaakt: enerzijds gaat hij om met spelers en trainers, aan de andere kant wordt hij de hoofdrolspeler van de wedstrijd die hij leidt", stelt Mundo Deportivo. Lahoz stond op het afgelopen WK in Qatar ook al op een negatieve manier in de schijnwerpers, door liefst negentien keer geel uit te delen in de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië. Voor Frenkie de Jong en Memphis Depay was het de eerste keer dat ze weer met de Spanjaard te maken kregen.

LaLiga
FC Barcelona
1 - 1
Espanyol

Meer nieuws

Roma heeft na 20 wedstrijden genoeg gezien en biedt Angeliño miljoenensalaris
1
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
31
Red Bull meldt zich op Engelse voetbalmarkt en gaat in zee met volksclub
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
13
Memphis Depay brengt twee weken voor start EK nieuwe videoclip uit
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties