Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse media lyrisch over sensationele comeback Real; Messi vol ongeloof

Laatste update:

Na de eerder met gewonnen 4-3 thuiswedstrijd leek de ploeg van Josep Guardiola met nog vijf minuten op de klok en een 0-1 voorsprong de finale niet meer te kunnen ontgaan. Rodrygo werd de held van de avond door binnen één minuut tweemaal trefzeker te zijn, zowel in de 90ste als in de 91ste minuut scoorde de Braziliaan. Benzema mocht vervolgens al vroeg in de verlenging aanleggen vanaf elf meter na een overtreding van Rúben Dias op de Franse spits: 3-1. Spaanse media noemen Real 'van een andere wereld', terwijl Lionel Messi de prestatie niet kan geloven.

Mundo Deportivo noemt de manier waarop Real zich kwalificeerde voor de finale de 'meest briljante manier ooit' en haalt de eerdere ontsnappingen tegen zowel Paris Saint-Germain als Chelsea aan. De Madrilenen schakelden de Parijse club uit door na een 1-0 uitnederlaag thuis dankzij late treffers met 3-1 te winnen. Tegen de Londense grootmacht wist Real door een late treffer van Rodrygo een verlenging uit het vuur te slepen, waarna het wederom Benzema was die in de verlenging toesloeg. Volgens de Spaanse krant waren zowel PSG als City beter, maar vergaten ze dat 'de negentig minuten in het Bernabéu heel lang zijn'. De krant verwees hierbij naar Groundhog-day, een film uit 1993 waarin een weerman een specifieke dag steeds weer opnieuw beleeft.

De kop van Marca laat weinig aan de verbeelding over. 'Kom naar beneden God en leg het ons uit'. Het dagblad zit vol ongeloof over de comeback van Real en heeft een verklaring van bovenaf nodig om de prestatie te duiden. AS zoekt het ook buitenaf en noemt de Koninklijke 'van een andere wereld'. Ook trainer Carlo Ancelotti komt na afloop van het bereiken van de finale aan het woord. "De magie van het Bernabéu is waar, want de wedstrijd was bijna voorbij en we probeerden onze laatste energiereserves te vinden tegen een sterke tegenstander. Misschien dat de geschiedenis van deze club ons helpt op de momenten waarop het lijkt alsof het al gedaan is."

Opvallend genoeg sprak ook Messi zich uit over de wederopstanding van Real. De voormalig sterspeler van Barcelona stuurde na afloop van de wedstrijd een bericht naar zijn landgenoot Sergio Agüero. "Doe normaal, dit kan niet waar zijn", waren de woorden die de Argentijn naar zijn voormalig collega-international stuurde. Agüero deelde op internet beelden waarop te zien was hoe hij samen met Carlos Tevez naar de wedstrijd aan het kijken was, toen hij het bericht van Messi voorlas.

Wint Real Madrid de Champions League?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
1
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties