Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse sportkrant wekt verbazing met zeer opvallende verwachte opstelling van Oranje op het EK

Laatste update:

De Spaanse krant behandelt in aanloop naar het EK alle deelnemers op het eindtoernooi. Daarbij is de verwachte opstelling van Oranje wel erg opvallend te noemen.

Meer: Memphis Depay en Georginio Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe op training Nederlands elftal

In de afgelopen oefeninterlands tegen Canada en IJsland (beide 4-0 winst) hanteerde Ronald Koeman namelijk een klassiek 4-3-3-systeem en stapte hij dus af van het 5-3-2-systeem, dat in de interlandperiode daarvoor nog werd gehanteerd tegen Duitsland (2-1 verlies).

Met name de rechterflank van Oranje lijkt nog een groot vraagteken, daar Lutsharel Geertruida en Jeremie Frimpong een uitstekende indruk achterlieten tegen Canada, waarna ook Denzel Dumfries en Xavi Simons een sterke wedstrijd speelden tegen IJsland.

Sport verwacht toch dat Oranje in een 5-3-2-systeem zal aantreden op het EK. Daarbij heeft het een basisplaats ingeruimd voor zowel Dumfries als Frimpong. Laatstgenoemde zou in de Spaanse variant de rechtervleugelverdediger zijn, waar Dumfries aan de linkerkant staat opgesteld.

Verder verwacht de Spaanse krant een basisplaats in de verdediging voor Matthijs de Ligt naast Virgil van Dijk en Nathan Aké. Bart Verbruggen staat als doelman opgesteld. De keuze voor De Ligt is ook enigszins verrassend te noemen, daar Stefan De Vrij tegen IJsland de voorkeur kreeg.

Verder worden Joey Veerman en dus Wijnaldum verwacht op het middenveld, met daarvoor Xavi Simons als nummer 10. In de voorhoede is er een basisplaats voor Memphis Depay en Donyell Malen. De goede indruk die Jerdy Schouten en Tijjani Reijnders in Oranje hebben gemaakt, lijkt aan de ogen van Sport te zijn voorbijgegaan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
31
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
9
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
17
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
40
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties