Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spaanse titelstrijd ligt weer helemaal open: 'Voetbal zit vol verrassingen'

Laatste update:

Barcelona staat nog steeds bovenaan, maar heeft evenveel punten als Atlético en slechts een puntje meer dan Real Madrid. "Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan en als we die allemaal winnen, zijn we kampioen", hield Luis Enrique de moed erin. "Het zal moeilijk worden, maar we zijn alleen van onszelf afhankelijk. Tegen Valencia hadden we de drie punten verdiend, maar sport kan soms erg wreed zijn. We moeten deze nederlaag nu op de juiste manier zien te verwerken."

"Voetbal zit vol verrassingen, dat zag je ook vandaag weer", vervolgde Luis Enrique. "Ik kan mijn spelers niet bekritiseren, maar alleen maar complimenteren: ze hebben uitstekend gespeeld, maar niet gekregen wat ze verdienden. Als er een ploeg in staat is om vijf wedstrijden op rij te winnen, dan is het dit Barcelona wel. Waarom ik niet gewisseld heb? Omdat ik het oneerlijk vond om de spelers op het veld te straffen voor een geweldige wedstrijd."

-
Wie wordt er kampioen?

Meer nieuws

Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
28
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties