Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spanjaarden lachen om uitspraak van Ten Hag: 'Ze janken nog steeds'

Laatste update:

Wil je de wedstrijd LIVE kijken? Dat kan vanaf 20.30 uur op Voetbalzone.nl!

Ten Hag en zijn assistenten hebben Midtjylland goed geanalyseerd. "Ze zijn stug en gemotiveerd. Ons is onverstoorbaarheid gevraagd, we moeten ons eigen spel spelen", zei de oefenmeester. "Zoals Getafe is het zeker niet, want dat was verre van fair play. Dat is deze ploeg wel, maar het is alsnog vervelend omdat ze een andere zienswijze hebben hoe ze aan resultaat kunnen komen. Ze proberen te profiteren van de niches in het voetbal, bijvoorbeeld spelhervattingen. Een niche is iets waar een andere ploeg zich absoluut niet op focust."

Erik ten Hag blikte tijdens de persconferentie vooruit op het duel met FC Midtjylland.

Supporters van Getafe kunnen wel lachen om de uitspraken, die werden opgepikt door de Spaanse journalist Álvaro Canibe. Op zijn tweet, waarin hij Ten Hag citeerde, wordt door een aantal fans van de club uit LaLiga gereageerd. "Als ze acht maanden later nog steeds janken, hebben we waarschijnlijk iets goed gedaan", schrijft een twitteraar. Een andere suppoter van Getafe: "We hebben het vast heel goed gedaan, aangezien ze nu nog steeds janken."

Getafe won in eigen huis met 2-0 en verloor vervolgens met 2-1 in Amsterdam. Het was voldoende om door te stoten naar de achtste finale. "De waarheid is dat we ook in Amsterdam hadden moeten winnen", meent een Getafe-fan. Een andere reactie: "Deze man heeft al maanden nachtmerries over ons." Tot slot denkt een supporter van Getafe dat Ten Hag behoefte heeft aan hulp. "Is er misschien een goede therapeut die Nederlands spreekt?"

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties