Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spanje en Uruguay geschokt: lichaam van Franco Acosta (25) aangetroffen

Laatste update:

Acosta vierde vrijdag zijn 25ste verjaardag. Een dag later ging hij met zijn broer op pad richting het water van de Arroyo Pando. Ze daagden elkaar uit om naar de overkant te zwemmen. Het lukte de broer van Acosta, maar de voetballer zelf dompelde halverwege de beek onder in het water. Lokale lijfwachten konden hem niet vinden, waarna de autoriteiten een grote zoekactie met jetski's en duikteams op touw zetten. Die leidde maandag tot de vondst van zijn lichaam.

Acosta doorliep zijn jeugdopleiding bij Centro Atlético Fénix en speelde vanaf 2013 twintig competitieduels voor de club uit de hoogste divisie van Uruguay. In januari 2015 stapte hij over naar Villarreal. Acosta speelde 48 duels voor het beloftenteam in de derde divisie, werd een half seizoen verhuurd aan competitiegenoot Racing Santander, bracht vervolgens een periode op huurbasis door bij Plaza Colonia en speelde sinds augustus 2020 voor Atenas in Uruguay.

Hij speelde in 2013 vijftien interlands voor Uruguay Onder-17 (twaalf goals) en in 2015 veertien voor Uruguay Onder-20 (zes goals). De dood van Acosta leidt tot geschokte reacties in de Spaanse en Uruguayaanse voetbalwereld. "Diep geschokt en bedroefd door je overlijden. We zullen je altijd herinneren, Franco. RIP", schrijft Villarreal op Twitter. Atenas, de laatste club van Acosta, is eveneens bedroefd en wenst zijn familie, vrienden en collega's veel sterkte.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties