Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spanje is finalist dankzij goal in minuut 88; Nederland treft Italië

Laatste update:

De wedstrijd werd razendsnel opengebroken, want in de derde speelminuut kwam Spanje al op een 1-0 voorsprong. Italië was zeer onzorgvuldig in de opbouw: Leonardo Bonucci kreeg de bal op onfortuinlijke wijze aangespeeld door doelman Gianluigi Donnarumma, waarna hij opgejaagd werd door Rodrigo en Pino. Laatstgenoemde bleef kalm en schoot vanaf de rand van het zestienmetergebied binnen.

Lang konden de Spanjaarden overigens niet genieten van de voorsprong, want voor het verstrijken van de elfde minuut kwam Italië al op gelijke hoogte. Na een controversiële handsbal van Robin Le Normand in het zestienmetergebied wees arbiter Slavko Vincic resoluut naar de stip. Immobile nam zijn verantwoordelijkheid en schoot raak vanaf elf meter: 1-1. In het restant van de eerste helft werden er aan weerszijden meerdere kansen gecreëerd, al resulteerden de mogelijkheden niet in treffers.

De amusementswaarde van de openingsfase van de tweede helft lag eveneens hoog. Vier minuten na de hervatting had Álvaro Morata van dichtbij uit de draai moeten scoren, maar hij schoot rakelings naast. Enkele minuten later liet Donnarumma de bal los na een vrije trap vanaf de linkerkant, waardoor Rodri in balbezit kwam. De middenvelder schoot rakelings over. Aan de overzijde verzuimde Davide Frattesi doelman Unai Simón te verschalken.

Twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd sloeg Spanje toe. Een schot van Rodri van buiten het zestienmetergebied werd van richting veranderd, waardoor invaller Joselu plotseling in scoringspositie kwam. De aanvaller maakte van dichtbij geen fout en schoot Spanje naar de finale van de Nations League: 2-1. Het was de derde treffer in drie optredens voor de spits.

UEFA Nations League A
Spanje
2 - 1
Italië

Meer nieuws

Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
0
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
3
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
20
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties