Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Spanje? Ja! Ik voetbal als Spanjaard, en bij Ajax lopen Blind en Poulsen al'

Laatste update:

Mokotjo, die na vier seizoenen in Rotterdam bezig is aan zijn eerste jaar bij PEC, heeft in ieder geval het gevoel dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. "Spanje? Ja! Ik voetbal als een Spanjaard, hè?", stelt de 23-jarige Zuid-Afrikaan in gesprek met Sp!ts. Dat wil niet zeggen dat Mokotjo zomaar ja zal zeggen tegen elke willekeurige club uit de Primera División.

De middenvelder koos een jaar geleden bewust voor Zwolle en zal een eventuele nieuwe club wederom zorgvuldig kiezen. "Ook nu gaat het er vooral om dat de club voetbal speelt dat bij mijn stijl past." Mokotjo zou een transfer naar Ajax niet bij voorbaat uitsluiten, maar verwacht dat de regerend landskampioen zich niet bij hem zal melden. "Ik houd erg van de filosofie van de club, maar ze hebben al spelers als Daley Blind en Christian Poulsen rondlopen."

-
Denk je dat Kamohelo Mokotjo bij PEC Zwolle blijft?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
18
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties