Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spanje krijgt afwijzing voor EK-selectie van vijftienvoudig international

Laatste update:

Martínez, die deze jaargang onder andere twee keer de finale van de Copa del Rey afwerkte met Athletic, acht zichzelf vanwege zijn fysieke gesteldheid niet in staat om van waarde te zijn voor de Spaanse nationale ploeg. "Deze zinnen zijn lastig om op te schrijven", verklaart de Bask zijn afwezigheid bij de nationale ploeg in een statement. "De waarheid is dat ik me al een tijdje fysiek en mentaal niet honderd procent klaar voel om te presteren op het niveau dat bij Athletic en de nationale ploeg vereist is."

De verdediger van Athletic, die dit seizoen met zijn ploeg als tiende eindigde in LaLiga, kwam tot dusver tot vijftien optredens namens la Roja. In maart stond hij tegen Kosovo aan de aftrap en kwam hij tegen Griekenland en Georgië binnen de lijnen. "Ik heb alles gegeven, maar ik denk dat eerlijkheid nu het beste is voor de nationale ploeg met de zware uitdaging die wacht", gaat Martínez verder. "Thuis zal ik de ploeg steunen en komend seizoen zal ik weer alles geven, zoals ik altijd gedaan heb. Dan kan ik de coach weer redenen geven om op me te rekenen in de toekomstige topwedstrijden."

Martínez maakte in 2018 de overstap van Real Sociedad naar Athletic en wordt in Spanje gezien als een van de beste verdedigers van LaLiga. "Na gesprekken met mensen uit mijn omgeving ben ik tot de conclusie gekomen dat ik even moet stoppen, uit eerlijkheid en respect naar de teams die ik vertegenwoordig. Ik moet even een stap opzij doen, de batterijen weer opladen en de kracht terugvinden die ik altijd gehad heb. Een paar dagen geleden heb ik deze lastige beslissing gemeld bij mijn club en bij de nationale ploeg, nadat ik het hele seizoen gestreden heb met als doel aan het EK te kunnen deelnemen."

Sergio Ramos ontbreekt in EK-selectie van Spanje

Sergio Ramos is de grote afwezige bij de nationale ploeg van Spanje tijdens het komende EK.Lees artikel

Naast de afwezigheid van Martínez sprong maandag ook het ontbreken van Ramos in het oog. Ramos moest vrijwel de gehele tweede seizoenshelft bij Real Madrid aan zich voorbij laten gaan vanwege blessureleed en is door Enrique niet opgenomen in de definitieve selectie. Door de afwezigheid van Ramos, Dani Carvajal, Nacho Fernandez, Álvaro Odriozola, Isco, Lucas Vazquez en Marco Asensio is er geen enkele speler van Real opgenomen in de EK-selectie van Spanje. Aymeric Laporte is wél opgenomen in het keurkorps, nadat hij recent besloot om een interlandcarrière voor Spanje te verkiezen boven Frankrijk. Naast Laporte kunnen Pau Torres (Villarreal), Eric Garcia (Manchester City) en Diego Llorente (Leeds United) centraal achterin spelen bij Spanje op het EK.

Hoe ver denk jij dat Spanje komt tijdens het EK?

Meer nieuws

Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
9
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
21
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
70

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties