Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spanje maakt ook in eerste duel na rampzalig WK weinig indruk

Laatste update:

Waar bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk met de vertrouwde namen speelde, had collega Del Bosque van Spanje ingegrepen na het dramatisch verlopen WK. Dani Carvajal, Mikel San José en Raul García maakten als basisspeler hun debuut bij de wereldkampioen van 2010, terwijl David de Gea onder de lat de voorkeur kreeg boven Iker Casillas.

De wedstrijd tussen de voetbalgrootmachten begon nog bijzonder interessant met kansen voor Karim Benzema, Paul Pogba en aan de andere kant Carvajal. Vervolgens was het lang wachten op mogelijkheden. Beide partijen deden weinig voor elkaar onder: Benzema kwam halverwege de eerste helft niet tot een krachtige inzet en Cesc Fàbregas werkte de bal rakelings over het doel van Hugo Lloris. De derde keer dat Benzema in stelling werd gebracht, werd het pas echt gevaarlijk.

De spits van Real Madrid profiteerde van het voorbereidende werk van Antoine Griezmann en net buiten het strafschopgebied viel de bal voor de voeten van de aanvaller. Benzema hamerde het leer richting het doel van De Gea, maar zag de sluitpost redding brengen. Direct na rust kwam Benzema dan wel tot scoren, ware het niet dat het doelpunt werd afgekeurd.

Dat gebeurde ten onrechte. Volgens de arbitrage bevond Benzema zich bij de voorzet van Moussa Sissoko in buitenspelpositie, maar dat bleek niet het geval. Mede door de wissels gebeurde er geruime tijd niets meer, tot de naar Chelsea getransfereerde Loïc Rémy plots de ban brak. De aanvaller haalde na een fraaie aanval (via Lucas Digne, Benzema en Mathieu Valbuena) hard uit; een inzet die keeper De Gea alleen maar hoorde. Frankrijk zakte in en liet Spanje komen. De bezoekers kregen nog een kans via David Silva, maar kwamen niet tot scoren.

Vriendschappelijke wedstrijd
Frankrijk
1 - 0
Spanje
De gloriejaren van Spanje zijn definitief voorbij

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties