Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spanje Onder-19 klopt Rusland en kroont zich tot Europees kampioen

Laatste update:

Het team van Luis de la Fuente bereikte de finale door Frankrijk met 2-0 te verslaan, maar wist dat het zijn borst kon natmaken voor de eindstrijd in het Griekse Katerini. In de groepsfase had Rusland immers met 3-1 van de Spanjaarden gewonnen. Dit keer had Spanje echter geen problemen met de tegenstander. In de eerste helft was men al oppermachtig, maar bleef het bij slechts één doelpunt.

Borja Mayoral kopte raak nadat Marco Asensio de bal tegen de lat had gekruld: 1-0. De score had hoger uit kunnen vallen, maar doelman Anton Mitryushkin keepte een uitstekende pot. Rusland werd na rust iets sterker, maar incasseerde ruim tien minuten voor tijd de genadeklap. Invaller Matias Nahuel schoof de 2-0 voorbij Mitryushkin.

Spanje Onder-19 is Europees kampioen. Gefeliciteerd! #weereenprijs #vivaespagna #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties