Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spanje ontsnapt aan drama: juichende Deportivo-fans vallen van tribune

Laatste update:

De Spaans kampioen van weleer speelt sinds 2020 op het derde niveau van het Spaanse voetbal, in Groep 1 van de zogenaamde Primera División RFEF. Daarin is Deportivo momenteel koploper en dankzij een doelpunt van Alberto Quiles werd woensdagavond in blessuretijd een belangrijke 0-1 overwinning geboekt op laagvlieger Zamora. De spelers van Deportivo snelden richting de hoek van het veld van het Estadio Ruta de la Plata, waar een fors aantal meegereisde supporters uitzinnig het doelpunt vierde.

Op televisiebeelden is te zien hoe de supporters van Deportivo naar beneden kwamen om zo dicht mogelijk bij de spelers het doelpunt te vieren. Mede daardoor leunden twee tot drie rijen mensen tegen het tribunedeel aan, dat het na enkele seconden begaf. Daardoor vielen de supporters die aan het hek stonden te juichen naar beneden. Hun redding is geweest dat er weinig hoogteverschil zat tussen de tribune en de grond. De wedstrijd kon daardoor worden hervat en afgemaakt, aangezien er nog enkele minuten blessuretijd te spelen waren.

Deportivo communiceert dat totaal vijf mensen - onder wie iemand met een mogelijk gebroken enkel - naar het ziekenhuis in Zamora zijn vervoerd. De rest van de gevallen supporters konden ter plekke worden behandeld door het aanwezige medische personeel of de toegesnelde ambulances. "De beelden spreken voor zich. Het is een mirakel dat er niemand serieus gewond is geraakt of zelfs erger", geeft een lokale politieofficier te kennen.

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
8
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
5
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
51
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties