Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta droomt van bekerfinale: 'Voor een houten plak spelen we niet'

Laatste update:

Pastoor erkent dat de zege in Nijmegen bevorderend is geweest voor het moraal van zijn team. "Daar is niet tegenaan te trainen of te lullen. De manier waarop doet zo veel met iedereen. Hier hunkerden we naar", laat de coach daags voor het treffen met de Arnhemmers weten volgens Voetbal International.

Vitesse staat stevig in de subtop van de Eredivisie, maar Pastoor verwacht niet dat de bezoekers het spel zullen gaan maken op Het Kasteel. "Vitesse speelt doorgaans behoudend en wij hebben zaterdag gespeeld en zij zondag. Ik verwacht niet dat ze ineens een stuk opener zullen spelen", besluit de oefenmeester, die woensdag in elk geval niet kan beschikken over David Mendes da Silva en Bart Vriends. Het duo is niet fit genoeg.

Pastoor wil er met zijn ploeg alles aan doen om de eindstrijd in De Kuip te halen. "Het is het enige waar we voor gaan", aldus de trainer volgens de NOS. "Voor een zilveren, bronzen of houten plak spelen we niet. Het is erop of eronder. Zo hebben we elke wedstrijd gespeeld en zo spelen we deze wedstrijd ook."

-

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
17
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties