Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta kan ondanks curieus doelpunt ook in nacompetitie niet winnen

Laatste update:

Onder het toeziend oog van trainer Anton Janssen van NEC, de nummer zeventien van de Eredivisie, trapten Sparta Rotterdam en FC Eindhoven af voor een plek in de tweede ronde van de play-offs van de Jupiler League. De thuisploeg begon aanvallend, maar de voorzetten van de zijkant hadden niet de juiste richting. De bezoekers kregen langzaam maar zeker meer grip en Jens van Son, ex-Sparta, was nog het dichtst bij de openingstreffer. Zijn schot ging echter net naast.

In de slotfase van de eerste helft kregen beide partijen nog behoorlijke kansen en met name Nayib Lagouireh van FC Eindhoven was dichtbij een treffer; keeper Khalid Sinouh van Sparta tikte zijn inzet op de lat. Even na rust was Lagouireh opnieuw ongelukkig, door een strafschop te missen. De manier waarop FC Eindhoven vervolgens een tegendoelpunt kreeg was helemaal bijzonder. Keeper Tom Muyters treuzelde, schoot de bal tegen Finn Stokkers op en zag tot zijn afgrijzen dat het ding tegen de touwen viel. Sparta leek dus te gaan winnen, maar vlak voor tijd tekende Anthony van den Hurk voor de gelijkmaker. De return in Brabant al vrijdag dus de doorslag moeten geven.

-
Wie bekert door naar ronde twee?

Meer nieuws

Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0
Bizar: 'Assistent NAC brandt eigen spelers achter de rug om volledig af'
5
Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
4
Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
8
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
9
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties