Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta kijkt over de grens en praat al met beoogde opvolger Steijn

Laatste update:

Berhalter speelde in Nederland verder voor PEC Zwolle en SC Cambuur. De voormalig verdediger was tussen 2018 en 2022 als bondscoach verbonden aan de Verenigde Staten. Hij loodste Team USA op het WK in Qatar naar de achtste finale, waarin met 3-1 werd verloren van het Nederlands elftal. Berhalter was verder als trainer werkzaam bij LA Galaxy, Columbus Crew en het Zweedse Hammarby IF.

Berhalter moet Steijn gaan opvolgen bij Sparta.

De Amerikaanse voetbalbond startte begin dit jaar een onderzoek naar Berhalter, die als achttienjarige zijn toenmalige vriendin zou hebben geschopt. De beoogde nieuwe trainer van Sparta werd daar in maart van vrijgepleit, al gaf hij in een uitgebreide verklaring toe dat hij schuldig was aan huiselijk geweld in 1991. RTV Rijnmond voegt maandag toe dat ook de bij FC Twente vertrekkende Ron Jans in beeld zou zijn, al heeft die reeds aangegeven van een sabbatical te willen gaan genieten.

Steijn
Steijn stond vanaf medio 2021 voor de groep bij Sparta. In zijn eerste seizoen wist hij door een zeer sterke eindsprint degradatie uit de Eredivisie te voorkomen. In het tweede jaar verging het Sparta een stuk beter. De knappe zesde plaats leverde een ticket op voor de play-offs om Europees voetbal. Men reikte tot de finale, waarin na het 1-1 gelijkspel thuis zondag met 1-0 werd verloren van Twente.

Goede keuze van Sparta Rotterdam?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties