Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta komt met schrik vrij en bereikt finale van play-offs

Laatste update:

Dordrecht had niet veel tijd nodig om Het Kasteel stil te krijgen, want na zeven minuten werd het 0-1: Denis Mahmudov werd gevonden door Daniël Breedijk en hoewel zijn schot niet hard was, bleek de van richting veranderde inzet doelman Leonard Nienhuis wel te machtig. Sparta kwam niet tot grote kansen en kreeg na een klein half uur voetballen de tweede treffer om de oren: Jeremy Cijntje profiteerde van geblunder van Nienhuis en schoot de 0-2 tegen de touwen. Het gezicht van Advocaat stond op onweer en de trainer voerde na 33 minuten zijn eerste wissel door: Kenneth Dougall werd vervangen door Thomas Verhaar.

Sparta moest nodig in de achtervolging, maar kwam in de eerste helft niet verder meer dan een vrije trap in het zijnet van Verhaar en een gevaarlijke voorzet van Sherel Floranus. In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Ilias Alhaft, die na een voorzet helemaal vrij stond maar over mikte. Even later deed Mahmudov van afstand een poging, maar die zeilde rakelings naast. Na 57 minuten was het raak, maar dan aan de kant van Sparta: Deroy Duarte mikte de bal in de hoek en sleepte er een virtuele verlenging uit voor de Kasteelheren.

Sparta rook bloed en ging op jacht naar de gelijkmaker: een schot van Verhaar werd gepakt door Bryan Janssen en even later stuitte ook invaller Stijn Spierings op de doelman. Na 78 minuten viel de 2-2 alsnog: Robert Mühren frommelde de bal in de goal en liet Het Kasteel ontploffen. Duarte had de gastheer kort daarna op 3-2 kunnen zetten, maar stuitte op Janssen en Verhaar raakte in blessuretijd de paal. Aan de andere kant liet Mahmudov een enorme kans liggen en daardoor bleef het bij 2-2 en kon Advocaat opgelucht ademhalen.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties