Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta moet begroting bijna halveren: 'Iedereen sliep slecht'

Laatste update:

"Er moet wat bij het personeel gebeuren, maar we kijken ook naar de andere kosten die de Eredivisie met zich meebrengt. Als ik kijk naar het stadion en de mensen die hier werken, dan is het in vergelijking met andere clubs zeer minimaal", zegt Laros, die naar eigen zeggen bijzonder slecht geslapen heeft na de thuisnederlaag tegen FC Emmen. "Ik denk dat elke Spartaan slecht heeft geslapen."

"Je kijkt kritisch naar de spelers die zijn gehaald: niet alleen in de winterstop, maar ook in de zomer. Dan concluderen we met elkaar dat we het in de zomer niet goed hebben gedaan", vervolgt de algemeen directeur van de Rotterdammers. Hij spreekt van een 'dramatische' eerste seizoenshelft. "Vervolgens hebben we ingegrepen en Dick Advocaat gehaald. De play-offs zijn gehaald, maar het is onvoldoende gebleken."

Laros stelt dat het bestuur voorlopig niet zijn conclusies trekt. "Wij zijn van mening, met de wetenschap van vandaag, dat we het anders hadden moeten doen. Dat hebben we spijtig genoeg niet gedaan", stelt hij. "In het verleden heeft het bestuur van Sparta weleens zijn verantwoordelijkheid genomen, maar dat betekent ook dat de organisatie stil komt te liggen. Dat is het laatste wat we nu willen, want we moeten nu direct gaan handelen."

Zie jij Sparta Rotterdam volgend seizoen direct weer terugkeren naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties