Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta moet twee keer in extremis incasseren en ziet Roda doorbekeren

Laatste update:

Sparta bleek te hebben geleerd van de nederlaag van vier dagen terug en hield het speelveld klein, waardoor Roda moeite had openingen te vinden. Bovendien was de start van de bezoekers uitstekend. Na zeven minuten ging de bal op de stip en Gladon toonde zich in een rechtstreeks duel met doelman Benjamin van Leer de betere: 0-1. Door een moment van onachtzaamheid gaven de gasten die voorsprong weer uit handen. Na een afgeslagen hoekschop ging de thuisploeg razendsnel in de tegenstoot en was het Marc Höcher die afrondde.

Roda JC kon echter niet doordrukken en keek vlak na rust wederom tegen een achterstand aan. Ramos verloor Gladon uit het oog en moest lijdzaam toezien hoe de aanvaller van Sparta de bal voor de tweede keer achter Van Leer werkte. Beide ploegen kregen daarna nog een aantal goede mogelijkheden om te scoren, maar een vierde treffer leek er niet meer in te zitten. In de allerlaatste seconde sloeg de thuisploeg echter alsnog toe via Höcher, waardoor een verlenging uitsluitsel moest brengen.

Daarin kreeg Sparta het flink voor de kiezen. Jeremy de Nooijer moest al na zeven minuten inrukken met een tweede gele kaart, waarna Roda de druk op de tien Rotterdammers steeds verder opvoerde. Desondanks leken de bezoekers er een penaltyserie uit te gaan slepen, maar 4 minuten voor het verstrijken van de 120 minuten barste de defensie alsnog open. Ramos kopte raak uit een door Frank Demouge doorgekopte voorzet van Höcher, waarna de spits zelf uit een vrije trap de eindstand op 4-2 bepaalde.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties