Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta na hattrick Voskamp met zeven goals langs tiental en naar plek twee

Laatste update:

Hoewel de gasten uit Brabant verder moesten met tien man, leek het erop alsof de schade in eerste instantie nog beperkt kon blijven: Voskamp, zelf gevloerd door De Ruiter, miste de penalty die het gevolg was van de overtreding van de Den Bosch-goalie. Een minuut later profiteerde de spits van een fout van de ingevallen doelman Simon van Beers en stond het alsnog 1-0, maar nog weer een minuut daarna legde Barry Maguire een vrije trap op het hoofd van Erik Quekel was de stand weer 1-1. Toch was er halverwege eigenlijk al sprake van een gelopen strijd; in de 37e minuut scoorde Jeremy de Nooijer 2-1 en vijf minuten voor de pauze maakte Roald van Hout er 3-1 van.

De tweede helft was zes minuten oud toen opnieuw Voskamp de stand met zijn tweede treffer van de wedstrijd op 4-1 bracht en het duel definitief besliste. Twintig minuten voor tijd maakte de Sparta-aanvaller zijn hattrick compleet. Invaller Finn Stokkers luisterde zijn debuut in de slotfase, slechts vier minuten nadat hij het veld betrad, op met een doelpunt. Donovan Deekman bepaalde de eindstand vervolgens nog op 7-1. De ploeg van trainer Adrie Bogers staat nu op plek twee met een punt minder dan koploper FC Dordrecht, dat maandag op bezoek gaat bij Jong Ajax.

-
Denk je dat Sparta Rotterdam dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
61
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
6
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties