Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta profiteert maximaal van eerste verliespartij koploper Volendam

Laatste update:

MVV - FC Volendam 3-1
Koploper Volendam had het lastig in Maastricht en liet zich na de pauze de kaas van het brood eten. Santiago Palacios opende na 65 minuten spelen de score op aangeven van Leroy Labylle en de Mexicaan bracht de Geusselt verder in extase door er niet veel later ook 2-0 van te maken. Dit keer kwam de assist op naam van Jordy Croux. Rafik el Hamdi bracht in de blessuretijd de spanning terug, maar op slag van het eindsignaal schoot Emrullah Güvenc uit een vrije trap de 3-1 binnen.

Sparta Rotterdam - FC Oss 3-1
Sparta wil mee blijven doen om de bovenste plekken in de Jupiler League en in dat kader moeten wedstrijden als die tegen laagvlieger FC Oss 'gewoon' gewonnen worden. Het zag er na een kwartier al goed uit voor de Rotterdammers, die op voorsprong kwamen dankzij Loris Brogno. De van RAEC Mons overgenomen aanvaller tekende even na rust ook voor de 2-0, waarmee de wedstrijd wel beslist leek. Bij de thuisploeg ging echter steeds meer mis en Felitciano Zschusschen bracht FC Oss met een beheerst utigevoerd schot terug in de wedstrijd. Op Het Kasteel zag men de bui al hangen, maar tien minuten voor tijd bracht Paco van Moorsel verlossing met een fantastische treffer.

Achilles '29 - NAC Breda 1-2
Na een doelpuntloze eerste helft opende de thuisploeg na rust de score. Jop van Steen kreeg de bal drie minuten na rust in zijn voeten gekopt en pakte het cadeautje meteen uit: 1-0. Joey Suk bracht de score niet veel later weer in evenwicht. Danny Verbeek kreeg te veel ruimte op rechts en zette goed voor, waarna de bal in het doel verdween. Kevin Brands raakte daarna de paal en dat bleek een voorbode voor wat komen ging: met een rake kopbal bepaalde Sjoerd Ars de eindstand op 1-2 in het voordeel van de gasten. Niet veel later liet hij nog een goede kans op de 1-3 liggen. Daniël Ramezani maakte de wedstrijd niet vol: hij kreeg in de slotfase rood.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties