Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

George Ogararu is bang voor één speler van het Nederlands elftal

Laatste update:

Ogararu speelde in totaal 66 officiële duels namens Ajax. Zelf kwam hij elf keer uit voor de nationale ploeg van Roemenië. De voormalig vleugelverdediger heeft Nederland dit EK al meerdere keren aan het werk gezien.

"Ze zijn zelfverzekerd en treffen liever ons dan andere teams, maar ze beseffen dat de druk bij hen ligt. Ze hebben hoge verwachtingen van het team", zegt hij in een uitzending van de Roemeense televisiezender Digi Sport.

Waar Oranje kan beschikken over de nodige topverdedigers, looft Ogararu juist de de voorhoede van Nederland, en in het bijzonder Cody Gakpo. "Ik vind Gakpo een hele goede speler. Hij is een hele goede afmaker, goed met zijn hoofd en weet de ruimtes te benutten. Hij heeft geen super techniek. Ik ben best bang voor hem", aldus Ogararu.

De aanvaller van Liverpool was tijdens de groepsfase twee keer trefzeker voor Oranje. Gakpo wist het net te vinden tegen zowel Polen (1-2 winst) als Oostenrijk (2-3 nederlaag).

Ogararu is momenteel coördinator van de jeugdopleiding bij CSA Steaua, dat actief is op het tweede niveau van Roemenië. In het seizoen 2016/17 was hij assistent-trainer bij Jong Ajax.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Het Nederlands elftal is favoriet voor winst van het EK 2024 in Duitsland'
23
L'Équipe is niet onder de indruk van Oranje en geeft maar liefst 5 onvoldoendes
41
Cody Gakpo vergeleken met Nederlands icoon in lofzang van ochtendkranten
44
Derksen had Nederlandse uitblinker na 39 minuten gewisseld: 'Lekker douchen jij'
43
Brazilië niet langs Colombia en mist Vinícius Júnior tijdens lastige kwartfinale
12
Dumfries lovend over teamgenoot na Roemenië - Nederland: 'Hij was geweldig!'
33

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties