Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Francesco Farioli wil naast Pablo Rosario ook Evann Guessand van OGC Nice naar Ajax halen'

Laatste update:

De berichtgeving vanuit Frankrijk komt van Foot Mercato, het medium dat onlangs ook de primeur had over de transferperikelen rond Lutsharel Geertruida en de Franse grootmacht Paris Saint-Germain.

Farioli zou Guessand graag naar Ajax halen. De Amsterdammers zijn komende zomer op zoek naar een extra spits achter Brian Brobbey, daar het goed mogelijk is dat Chuba Akpom vertrekt. De naam van Wout Weghorst werd de afgelopen weken hevig gelinkt aan Ajax, maar inmiddels is het al even stil.

Guessand zou dus kunnen gelden als een alternatief voor Weghorst, daar Farioli de 1,88 meter lange aanvalsleider kent vanuit zijn tijd bij Nice. Guessand is een jeugdproduct van de nummer vijf van de Ligue 1. In de afgelopen jaren speelde de spits 67 duels in de hoofdmacht van Nice, waarin hij goed was voor 8 doelpunten en 5 assists. Ook speelde Guessand op huurbasis voor FC Nantes en Lausanne-Sport.

Onder Farioli speelde Guessand vorig seizoen in totaal 1.752 minuten, verdeeld over 38 officiële wedstrijden. Daarin was de in Ajaccio geboren aanvaller goed voor zeven doelpunten en twee assists.

Eerder meldden diverse Nederlandse media al dat Farioli zijn nieuwe club heeft geadviseerd om Pablo Rosario terug te halen naar Amsterdam. De 27-jarige verdediger annex middenvelder ligt nog een jaar vast in Nice. De Fransen zouden zo'n 7 miljoen euro verlangen voor Rosario.

Farioli wilde tegenover ESPN weinig kwijt over zijn voormalig pupil. "Rosario? Ik weet niet of hij terugkomt naar Nederland. Het gaat niet om de spelers die hier nu niet zijn, maar ik ben fan van de speler en hij was erg belangrijk voor mij bij Nice. Maar het is niet netjes om over spelers van andere clubs te praten."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Blind weigert zich te mengen in discussie over discutabel gebaar Demiral
0
Ajax bevestigt vertrek verdediger en lijkt verlies op de koop toe te nemen
24
Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
Daley Blind verrast Noa Vahle: 'Geen enkele andere Oranje-speler zegt dit'
15
Blind reageert twee dagen later op kwinkslag Van der Vaart over 'onzinwissel'
8
Jerdy Schouten houdt zich niet in tegen Turkije: 'Als het moet, pak ik geel'
20

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties