Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta Rotterdam zet torenhoog in en mikt op komst van Kevin Strootman

Laatste update:

Strootman promoveerde afgelopen maand naar de Serie A met Genoa, de club waarvoor hij op huurbasis uitkwam. Bij zijn eigenlijke broodheer, Olympique Marseille, loopt zijn contract eind juni af. Daarom besloot Sparta de stoute schoenen aan te trekken, vertelt Nijkamp. "Voor de wedstrijd tegen Feyenoord hebben we een gesprek gehad, Manfred (Laros, algemeen directeur van Sparta, red.), Kevin en ik. Dat was op zich een heel goed gesprek. We hebben het plan gepresenteerd, hoe wij hem zien als speler, en ook een doorkijk naar de toekomst. Het is aan Kevin wanneer hij besluit om weer thuis te komen. Voor ons het liefst eergisteren, maar daar moeten we geduld mee hebben."

Met 'thuiskomen' doelt Nijkamp op Strootmans eerste stapjes in het profvoetbal. De 46-voudig Oranje-international beleefde namelijk zijn doorbraak bij Sparta. De nummer zes van afgelopen Eredivisie-seizoen moet echter nog even in de wachtkamer blijven zitten. "Ik weet niet precies hoe het bij Genoa zit, of zij met hem in gesprek zijn, maar ik denk dat hij heeft aangegeven dat hij tijd nodig heeft. Gaat hij nog een jaar door op Serie A-niveau of komt hij thuis? En dan denk ik dat wij een hele goede kans maken", voorspelt Nijkamp.

Het is voor de 33-jarige Strootman zo'n zeventien jaar geleden dat hij doorbrak in het eerste van Sparta. Na een aantal succesvolle jaren belandde de Ridderkerker bij achtereenvolgens FC Utrecht en PSV, voordat hij een miljoenentransfer naar het buitenland waagde. Bij AS Roma werd Strootman geteisterd door blessureleed en de Romeinen wisten met 25 miljoen euro nog knap winst op hem te behalen. Olympique Marseille, de koper, beleefde twee jaar plezier aan de Nederlander, voordat hij op de bank belandde. Sindsdien wordt Strootman steevast verhuurd aan Italiaanse laagvliegers.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
5
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties