Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta slaat wederom toe en haalt Rekik voor jaar naar Het Kasteel

Laatste update:

Arsenal nam Rekik in januari 2021 over uit de jeugd van het Duitse Hertha BSC. Met deze transfer was ruim zes ton gemoeid. Voordat Rekik naar Berlijn vertrok ging hij iedere keer met zijn broer mee naar een nieuwe club. Zodoende heeft hij ook dienstverbanden bij Feyenoord, Manchester City, PSV en Olympique Marseille achter zijn naam staan. Rekik mocht tijdens de afgelopen Afrika Cup twee keer kort invallen voor zijn voetballand Tunesië.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is erg tevreden met zijn aanwinst. "Omar staat als talent goed aangeschreven bij Arsenal, maar het is niet eenvoudig om daar door te breken. Hij trainde daar met het eerste mee, maar het is voor zijn ontwikkeling belangrijk om minuten te maken op het hoogste niveau, een kans die bij Sparta groter is. Omar is een centrale verdediger die zowel voetballend sterk is, maar ook voorop in de strijd gaat en de duels niet schuwt. Er was veel concurrentie om hem aan te trekken, maar we zijn blij dat hij voor Sparta gekozen heeft'', valt op de clubwebsite te lezen.

Rekik is de vijfde zomerse aanwinst in Rotterdam-West deze zomer. Nick Olij kwam over van NAC als eerste keeper. Verder verzekerde Sparta zich van de transfervrije Youri Schoonderwaldt (ex-ADO) en Mike Eerdhuijzen (ex-Volendam). Canadees-international Charles-Andreas Brym kwam voor ruim twee ton over van FC Eindhoven. Daarnaast keert Reda Kharchouch terug van zijn uitleenbeurt aan FC Emmen. Sparta heeft deze zomer flink wat te besteden dankzij de recente miljoenentransfers van Abdou Harroui (Sassuolo) en Maduka Okoye (Watford).

Gaat Sparta onder Maurice Steijn een beter seizoen tegemoet?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties