Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta steekt stokje voor lucratief avontuur Veldwijk in Zuid-Korea

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad meldt dat het de bedoeling is dat Veldwijk maandag aansluit bij het trainingskamp van Sparta in het Spaanse Elche. Technisch manager Henk van Stee bevestigt de belangstelling van Jeonbuk Hyundai en de bereidwilligheid van Sparta om te praten over een transfer. Voorwaarde was echter wel dat er een transfersom zou worden betaald en dat Dervisoglu het seizoen op Het Kasteel zou afmaken. Daar is geen sprake meer van, want de jonge aanvaller heeft inmiddels zijn debuut gemaakt voor de club uit de Championship.

Veldwijk blijft voorlopig dus bij Sparta, tenzij er op korte termijn een vervanger wordt gevonden. De spits was volgens bovengenoemde krant al tot een persoonlijk akkoord gekomen met Jeonbuk Hyundai. "We willen ook voorin voldoende concurrentie hebben", vult Van Stee aan. "Met Ragnar Ache (die na dit seizoen naar Eintracht Frankfurt vertrekt, red.), Joël Piroe (gehuurd van PSV, red.) en Lars hebben we nu drie goede aanvallers. Aan dat aantal willen we geen concessies doen."

Sparta heeft volgens het Algemeen Dagblad gedacht aan een huurdeal voor Ferdy Druijf, maar AZ is niet van plan om de aanvaller tussentijds te laten vertrekken. Andere opties zijn momenteel niet voorhanden, zo luidt het oordeel van de clubleiding van de Rotterdammers. Veldwijk maakt het seizoen normaal gesproken af bij Sparta, al is de transferwindow nog enkele weken open. De 28-jarige aanvaller heeft in Rotterdam een contract tot het einde van het seizoen.

Lars Veldwijk moet het seizoen gewoon bij Sparta Rotterdam afmaken

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
0
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties