Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spartak bevestigt impasse met Ajax en noemt 'onvoorwaardelijke betalingen'

Laatste update:

Spartak vreest na afronding van de transfer niet over Promes te kunnen beschikken, indien hij veroordeeld wordt voor de steekpartij waarvan hij verdacht wordt. Het Openbaar Ministerie in Nederland heeft nog altijd niet bekendgemaakt of Promes voor de rechter moet verschijnen. "Als een voetballer zijn arbeidsfunctie niet kan vervullen door een rechterlijke beslissing, willen we niet dat betalingen onze volledige verantwoordelijkheid zijn", zegt Melezhikov, die nog altijd hoopt op een akkoord met Ajax.

"We hebben veel gesproken, verschillende opties geboden, maar daar is Ajax nog niet mee akkoord gegaan", vervolgt de directeur van Spartak. "Of we haast hebben? We zullen binnenkort de onderhandelingen hervatten." Melezhikov bevestigt verder dat Spartak en Ajax al wel akkoord zijn over de financiële afhandeling van de transfer zelf. Het Russische Sport-Express sprak eerder van een huurperiode tot het einde van het seizoen, met daarbij een optie tot koop voor negen miljoen euro. De Telegraaf deelde die lezing, maar stelde dat er geen sprake is van een koopverplichting.

Erik ten Hag wilde donderdag op de persconferentie niet veel kwijt over de stand van zaken rond Promes. "Over details kan ik natuurlijk niet uitweiden, dat ligt ook niet op mijn bordje", aldus de trainer van Ajax. "Of hij zondag bij de selectie zit tegen FC Utrecht? Nou, wij zullen op zaterdag kijken wat de selectie is, zoals we dat altijd één dag van tevoren doen. Op het moment dat we het wedstrijdplan maken, kijken we wat we nodig hebben. We kijken ook vooruit, er komt weer een hele drukke maand aan."

Meer nieuws

Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
9
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
8
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties