Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Spartak Moskou wil na aantrekken van Til nog eens zakendoen met AZ'

Laatste update:

Koopmeiners kan met een overstap naar Rusland waarschijnlijk ook een forse salarisverhoging verwachten. AZ hield aan Til een fors bedrag over en zal de 21-jarige middenvelder annex verdediger ook niet zomaar laten gaan. Koopmeiners heeft in Alkmaar nog een doorlopend contract tot medio 2022, waardoor AZ een uitstekende onderhandelingspositie heeft. Na het vertrek van Til heeft Koopmeiners in het elftal van trainer Arne Slot de aanvoerdersband overgenomen.

Tijdens het duel met Fortuna Sittard (4-0 zege), waarin Til al ontbrak om zijn transfer naar Spartak Moskou af te ronden, was Koopmeiners voor het eerst aanvoerder bij AZ. Koopmeiners is tot dusver als defensieve middenvelder aan het seizoen begonnen, terwijl hij vorig jaar meer dan geregeld in het centrum van de verdediging speelde. De door AZ opgeleide Koopmeiners maakte in het najaar van 2017 zijn debuut in de hoofdmacht en speelde tot dusver 71 officiële wedstrijden voor de Alkmaarders.

Zie jij Teun Koopmeiners naar Spartak Moskou vertrekken?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties