Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spectaculaire Rotterdamse derby eindigt in mineur voor Advocaat

Laatste update:

De wedstrijd tussen de twee ploegen had ook een primeur, aangezien er bij de confrontatie al twee keer was gescoord binnen de vijf minuten, een primeur in een Rotterdamse derby. Sparta opende het doelpuntenbal, nadat doelman Theo Zwarthoed er niet goed uit zag bij een corner. De bal caramboleerde vervolgens via verdediger Milan Massop in het eigen doel: 1-0. Twee minuten later lag het leer echter alweer aan de andere kant van het veld in het net door een goal van Ali Messaoud.

Het was Hachim Faik die de bal via een vrije trap op het aluminium deed belandden, waarna de rebound een prooi was voor de aanvallende middenvelder. Na de enerverende openingsfase kwam de wedstrijd in rustiger vaarwater terecht, maar vlak voor de onderbreking vielen er wederom twee goals vlak achter elkaar. Scheidsrechter Pol van Boekel wees naar de stip, omdat Massop volgens de arbiter een overtreding beging op Julian Chabot. Loris Brogno bleef koel en zette zijn team op voorsprong: 2-1. Excelsior wist voor het rustsignaal echter weer langszij te komen en wederom was het Messaoud die de bezoekers kon laten juichen door het leer in de verre hoek achter Roy Kortsmit te knallen.

Na de pauze viel er minder te beleven op Het Kasteel, waarbij de ploegen in evenwicht waren. Sparta, met aanwinst Soufyan Ahannach in de basis, leek het meeste aanspraak te maken op de winst, met kansen voor onder anderen Fred Friday, maar de mannen van Advocaat moesten uiteindelijk zelf een tegentreffer incasseren. Invaller Anouar Hadouir mocht vanaf de rand van het strafschopgebied aanleggen en schoot zijn vrije trap op prachtige wijze achter Kortsmit, waardoor Excelsior met de drie punten huiswaarts kon keren.

-
Verwacht jij dat Sparta Rotterdam gaat degraderen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties