Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Speel die wedstrijd gewoon uit, waarom moest Ten Hag hem wisselen?'

Laatste update:

Donny van de Beek stond toen, tot frustratie van Sjaak Swart, al niet meer op het veld. De middenvelder wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en speelde mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax. Swart, die een nauwe band met Van de Beek onderhoudt, wil echter niet van een 'afscheidswissel' spreken: "Daar kun je van alles van maken. Ik vond het wel een stomme wissel", is de Ajax-icoon duidelijk op Radio 1.

Trainer Erik ten Hag was na afloop van het duel eveneens kritisch.

"Op deze manier raak je nog in de war ook, je staat 3-1 voor… Speel gewoon die wedstrijd uit, waarom een wissel? Zo krijg je weer positiewisselingen en dan gebeuren er weer dingen in het elftal, spelers die hun tegenstander laten lopen. Zo krijg je ook die tweede goal tegen, totaal onnodig. En als je pech hebt krijg je er nog een om je oren en lig je eruit. Vier minuten is toch niet zoveel om uit te spelen, of wel?", verwijst hij naar het doelpunt in de blessuretijd van PAOK.

Swart is goed op de hoogte van de situatie rondom Van de Beek, maar kan nog geen uitsluitsel geven over de toekomst van de Oranje-international: "Het is nog niet rond, we zijn afwachtende. Het is natuurlijk fantastisch dat zo'n speler na zo'n seizoen naar zo'n mooie club toe zou kunnen gaan." Wel voegt Mister Ajax toe dat Real Madrid niet de enige gegadigde was: "Ze waren niet alleen, er waren nog zeven clubs. Dus dat is alleen maar mooi."

Denk jij dat Donny van de Beek deze zomer nog gaat vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties