Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spektakelstuk tussen Tottenham Hotspur en Liverpool eindigt onbeslist

Laatste update:

Liverpool moest het stellen zonder Virgil van Dijk en Fabinho, die besmet zijn met het coronavirus, terwijl ook Thiago Alcántara en Jordan Henderson er niet bij waren. Bij Alcántara was mogelijk ook sprake van een positieve test, al is daar geen duidelijkheid over. Jürgen Klopp ruimde op het middenveld een basisplaats in voor de negentienjarige Tyler Morton, die slechts één invalbeurt in de Premier League op zijn naam had staan. Liverpool begon fel aan de wedstrijd en stichtte gevaar met een kopbal van Andy Robertson en een poeier van Trent Alexander-Arnold, maar na twaalf minuten opende Tottenham de score.

Harry Winks veroverde de bal op het middenveld met een scherpe tackle, waarna de thuisploeg kon aanvallen. Tanguy Ndombele bereikte Harry Kane, die diagonaal raak schoot in de linkerhoek. Het tempo bleef vervolgens moordend en Tottenham miste diverse kansen om de score verder uit te breiden. Na voorbereidend werk van Kane schoot Heung-Min Son naast; doelman Alisson Becker voorkwam met de vingertoppen dat Dele Alli er 2-0 van maakte uit een vrije schietkans. Liverpool liet zich echter niet onbetuigd en kwam tien minuten voor de pauze zelfs op gelijke hoogte na een harde kopbal van Diogo Jota.

De spits werd in het strafschopgebied gevonden door Robertson, die de bal zelf had veroverd aan de flank en een afgemeten voorzet afleverde. Kort voor de pauze kon Alexander-Arnold er 2-1 van maken, maar Lloris greep succesvol in met de voeten. Een duw van Emerson Royal tegen Jota in het strafschopgebied leverde bovendien geen penalty op voor Liverpool, waardoor het voor de rust bij 1-1 bleef. De tweede helft begon met een gevaarlijke kopbal van Jota en een door Alisson gepareerd schot van Kane. In de tweede helft was de amusementswaarde opnieuw hoog en viel opnieuw aan beide kanten één goal.

Halverwege het tweede bedrijf zorgde Robertson voor de 2-1. Nadat een duwtje van Alexander-Arnold bij Alli niet werd bestraft in het eigen strafschopgebied, counterde Liverpool: Salah raakte de bal verkeerd met een kopbal, maar Robertson kon van dichtbij wel afronden. Tottenham was boos omdat Salah de bal tegen zijn arm kreeg, maar de treffer bleef staan. Enkele minuten later werd het 2-2: na een strakke pass van Ben Davies kwam Alisson zijn doel uit, maar hij miste de bal volledig, waardoor Son in een leeg doel kon afronden. Liverpool beëindigde de wedstrijd met tien man omdat Robertson na interventie van de VAR een rode kaart kreeg voor een tackle bij Emerson, maar met tien spelers hield Liverpool stand.

-

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties