Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Speler van het Jaar-verkiezing kent verrassende winnaar in Bulgarije

Laatste update:

Tienvoudig international Stoyanov is de eerste keeper sinds Nikolay Mihaylov (ex-FC Twente) in 2011 die zich een jaar lang de beste voetballer van Bulgarije mag noemen. Hij stopte in de eerste thuiswedstrijd ooit van Ludogorets in de Champions League, in oktober 2014, nog een strafschop van Cristiano Ronaldo in het duel met Real Madrid (1-2).

"Ik wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft. Ik had nooit durven dromen dat ik voor deze award genomineerd zou worden, laat staan dat ik hem zou winnen. Ik wil iedereen ontzettend bedanken, net als mijn familie en vriendin", vertelde Stoyanov op het voetbalgala. Hij keept sinds januari 2013 voor Ludogorets en kwam eerder uit voor onder meer Sheriff Tiraspol in Moldavië.

Misidjan
Virgil Misidjan heeft zijn contract bij Ludogorets, waar hij dus ploeggenoot is van Stoyanov, met drie seizoenen verlengd. De 21-jarige aanvaller ligt nu tot de zomer van 2018 vast bij de club uit het noordoosten van Bulgarije. Vura kwam in de zomer van 2013 over van Willem II en speelde 75 wedstrijden voor Ludogorets, waarin hij vijftien keer scoorde. De club gaat nu proberen om ook spits Roman Bezjak langer aan zich te binden. De 25-jarige Sloveen heeft een aflopende verbintenis bij de huidige nummer twee van de A Grupa.

Zou jij ook op Vladislav Stoyanov hebben gestemd?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties