Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Spelers als Bale en Pogba zullen dan niet voor Manchester City kiezen'

Laatste update:

De oud-verdediger van Manchester United schrijft in zijn column voor The Telegraph dat City in de selectie moet investeren om volgend seizoen serieuzer om het kampioen mee te kunnen doen, maar dat de echte toppers misschien niet meer naar het Etihad Stadium willen komen. "Als Manchester City zich netjes aan de regelgeving houdt, wordt het lastig om op de transfermarkt te concurreren met Manchester United, Chelsea en Arsenal", aldus Neville.

"Als een club uit de top vier spelers als Gareth Bale, Morgan Schneiderlin, Paul Pogba en Mats Hummels kan halen, dan zal die club sowieso meedoen om de titel. Het wordt voor de eerste vier ploegen een interessant gevecht om de beste spelers te halen, maar ik zie niet in hoe City die strijd kan winnen. Het landschap is veranderd en City kan geen enorme salarissen en afkoopsommen meer betalen voor spelers als Carlos Tévez, Yaya Touré, Sergio Agüero en Samir Nasri."

"De FFP heeft City ver teruggeworpen en United en Arsenal hebben de lat voor henzelf hoger gelegd nu ze hun uitgavenpatroon hebben veranderd en grotere aankopen hebben gedaan. United moest na het lastige vorige seizoen een probleem oplossen en kocht daarom Ángel Di María. United, Chelsea en Arsenal zijn tegenwoordig in staat om het op de transfermarkt tegen City op te nemen en als een speler tussen al die clubs mag kiezen, dan zal City altijd als vierde eindigen en het afleggen", besluit de veertigjarige Neville.

Als City overigens weer aan de 'operationele en financiële voorwaarden' voldoet, krijgt men een bedrag van veertig miljoen euro teruggestort. In de eerste drie jaar sinds de invoering van de FFP mag er maximaal 45 miljoen verlies worden geleden. In het seizoen 2015/16 mag het verlies maximaal 30 miljoen bedragen en in het seizoen 2016/17 15 miljoen. In januari 2014 kwam reeds naar buiten dat City in het seizoen 2012/13 een verlies van liefst zestig miljoen had geleden. De blauwhemden haalden de afgelopen jaren veel spelers; onder anderen Jesús Navas, Stevan Jovetic, Álvaro Negredo en Fernandinho kwamen de gelederen versterken.

Heeft Gary Neville gelijk, denk je?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties