Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Spelers boeken onder Wenger geen vooruitgang en dat baart me zorgen'

Laatste update:

Rio Ferdinand is tegenover BT Sport weinig enthousiast over de formatie van manager Arsène Wenger. "Ik zou me als Arsenal-fan afvragen op welke punten dit team progressie boekt. Bij een voetbalclub zoek je altijd naar progressie. Maar bij dit team zie ik het niet. Ik zie de spelers eerder achteruit gaan. Spelers boeken onder Wenger geen vooruitgang en dat baart me zorgen", stelt de oud-verdediger.

"Als je naar de historie van Arsenal kijkt, gaat het om prijzen winnen. Voorheen speelde Arsenal onder Wenger voor de titel, maar dat is nu niet het geval. Ze vechten hooguit voor een plaats in de Champions League", concludeert Ferdinand. Martin Keown verwacht dat er opnieuw discussie zal ontstaan over het aanblijven van Wenger. "Het lijkt erop dat dit het einde wordt. Als het niet veel beter wordt, moet hij na het seizoen zijn hand opsteken en zeggen: Misschien ben ik niet de juiste persoon om deze club vooruit te helpen."

Moet Arsène Wenger na dit seizoen vertrekken bij Arsenal?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties