Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Spelers hadden 'Kuipvrees', ik denk niet dat Kramer daar last van heeft'

Laatste update:

Voorganger Peter Houtman, thans nog in De Kuip actief als stadionspeaker, denkt dat het niet lang zal duren voordat de geboren Rotterdammer in de armen gesloten zal worden door de aanhang van Feyenoord. "Kramer heeft alles om een publiekslieveling te worden", vertelt Houtman, die het als een voordeel ziet dat de aanvaller weet hoe het eraan toe kan gaan in de stad, aan de NOS.

"In Rotterdam zeggen ze waar het op staat. Voor nieuwe spelers is dat vaak wennen. Je moet ermee kunnen omgaan. Er zijn spelers geweest die echt 'Kuipvrees' hadden. Ik denk niet dat Kramer daar last van gaat hebben. Hij is een nuchtere Rotterdammer." Toch is de druk groot, voorspelt Houtman. "Maar voorlopig kan hij niet stuk. Debuteren en scoren. Dan ben je de man. Zeker als je hard werkt en normaal doet. Daar houden we in Rotterdam van."

Messi-achtig
Het is overigens de vraag of Kramer in het shirt van Feyenoord net zo vaak zal scoren als hij deed bij ADO. Data-analist Tijs Rokers rekent daar niet op. "Kramer haalde vorig jaar een rendement van 22 procent uit zijn kansen. Ter vergelijk: Lionel Messi had bij Barcelona in de competitie een rendement van 23 procent. De kans dat Kramer die Messi-achtige waardes volhoudt, is gewoon niet zo groot."

-
Denk je dat Michiel Kramer de topscorer van Feyenoord wordt?

Meer nieuws

Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
7
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
3
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties