Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spelers Inter na defensief geklungel terug op aarde

Laatste update:

Inter incasseerde tot aan zondag slechts één tegentreffer in vijf duels, maar toonde zondagavond aan dat het herwonnen vertrouwen na een aantal magere jaren nog altijd broos is. De thuisploeg, waar voormalig Florentijn Stevan Jovetic op het laatste moment afhaakte, kreeg in de eerste helft alle hoeken van het eigen veld te zien. Dat begon bij doelman Samir Handanovic, die al na drie minuten enorm de fout inging. Hij beoordeelde een terugspeelbal verkeerd en bracht Kalinic ten val in de zestien. Het leverde de Sloveense goalie een gele kaart op, en een strafschop tegen. Josip Ilicic benutte die buitenkans.

Inter keek daardoor voor het eerst dit seizoen tegen een achterstand aan en dat ging de thuisploeg niet goed af. Een kwartier na de 0-1 volgde de 0-2, die dit keer op naam kwam van Kalinic. Handanovic redde in eerste instantie knap op een schot van afstand, maar reageerde vervolgens laconiek, waardoor de Kroaat kon binnentikken. Diezelfde Kalinic vergrootte niet veel later de misère voor Inter. Dit keer kon hij simpel binnentikken na een prachtige actie op de linkerflank van Marcos Alonso.

De wedstrijd was daarmee goeddeels gespeeld, maar de gifbeker voor de thuisploeg bleek nog niet leeg. Kalinic leek op weg naar zijn derde van de avond, maar werd in doorgebroken positie de doorgang belet door Joao Miranda, die daardoor met rood moest inrukken. De tien van Inter herpakten zich na rust enigszins en deden iets terug via Mauro Icardi, die uit een rebound scoorde. Het slotakkoord was echter een de gasten uit Florence, die na nieuw geklungel achterin bij Inter via uitblinker Kalinic de eindstand op 1-4 bepaalden. Hij is daarmee na Alen Boksic in 1995 (Lazio) de tweede Kroaat die een hattrick in de Serie A heeft gemaakt.

Serie A
Inter
1 - 4
Fiorentina

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties